SZKOLENIA TECHNICZNE ONLINE

Producent części motoryzacyjnych Valeo uruchomił szkolenia online. Podczas webinarów, uczestnicy dowiedzą się wielu przydatnych informacji na temat omawianych przez ekspertów zagadnień technicznych. Projekt adresowany jest do wszystkich osób pracujących w branży motoryzacyjnej.

„Szkolenia online przeznaczone są dla wszystkich osób, które pracują na co dzień w branży motoryzacyjnej i potrzebują podniesienia kompetencji w obszarze wiedzy technicznej. Kolejne sesje dedykowane będą dystrybutorom części, mechanikom samochodowym oraz samym użytkownikom pojazdów. Planujemy także webinaria dla menadżerów pracujących w motoryzacji. Szkolenia są bezpłatne i na każde z nich należy się wcześniej zarejestrować – mówi Krzysztof Szabłowski, Tech'Care Manager w Valeo Service Easten Europe.

Wszystkie szkolenia prowadzone są w formie panelu dyskusyjnego z możliwością zadawania pytań na żywo. Uczestnicy webinarów otrzymają również cenne materiały szkoleniowe oraz zeszyty techniczne ValeoScope, przeznaczone do samodzielnej nauki. Każda uczestnik po zakończonym szkoleniu otrzyma certyfikat.

Najbliższy webinar „K4P - Wszystko co powinniście wiedzieć o zestawie konwersyjnym koła dwumasowego!”, odbędzie się już 27 września, o godzinie 11:00. Rejestracja na szkolenie odbywa się pod linkiem: http://bit.ly/2NVmJLh

Może Cię również zainteresować?

Valeo szkoli studentów Politechniki Śląskiej

Jako wiodący producent oryginalnego wyposażenia samochodów, firma Valeo spełnia swoje obowiązki w zakresie edukacji kadr przyszłych pracowników rynku motoryzacyjnego. Jednym z takich działań była wizyta na Wydziale Transportu i Inżynierii Lotniczej Politechniki Śląskiej. Studenci zapoznali się z najnowszymi rozwiązaniami technicznymi w zakresie kół dwumasowych oraz zespołów sprzęgłowych.
Zobacz ten artykuł

Szkolenia dla mechaników i warsztatów samochodowych

Praca mechanika jest dziś trudniejsza niż kiedykolwiek wcześniej. Nowoczesne samochody w coraz większym stopniu oparte są na zaawansowanych rozwiązaniach cyfrowych i technologicznych – w zasadzie nie ma dwóch identycznie skonstruowanych modeli samochodów. Aby dokonać skutecznej naprawy, współczesny mechanik musi posiadać aktualną wiedzę techniczną, niezbędną dla danej marki. Właścicielowi zakładu i zapracowanym mechanikom niełatwo zadbać o ciągłą aktualizację swojej wiedzy – co zrobić, aby być zawsze na bieżąco? Na szczęście są na to sposoby…
Zobacz ten artykuł