Valeo – Dostawcą Roku w kategorii “Marketing” GroupAuto International

Podczas październikowego spotkania dostawców GroupAuto International na Malcie, nagrodę w kategorii „Marketing” z rąk Hansa Eisnera, prezesa zarządu i CEO GroupAuto International odebrał Eric Schuler, prezes zarządu Valeo Service.

Valeo po raz kolejny pokazało swoją umiejętność współpracy z partnerem aftermarketowym, wspierając jego działania rynkowe zarówno w segmencie samochodów osobowych, jak i pojazdów ciężarowych. Nagroda GroupAuto International to wyraz podziękowania za współpracę i synergię działań marketingowych między parterami współpracującymi od wielu lat. Valeo zostało wyróżnione za wsparcie marketingowe programu lojalnościowego GAU o nazwie LP14. Dodatkowo, dużym uznaniem GAU cieszy się koncepcja Valeo Service „We Care 4 You”, która opiera się na bliskiej współpracy z klientami w celu dostarczenia im optymalnych rozwiązań ułatwiających obsługę i naprawę pojazdów.

Pozwól nam sobie pomóc

Jesteś